Tietosuoja ja yksityisyys — Opas jokaiselle

Andreasson, Ari; Oravala, Juha; Toivonen, Marianne
Nimeke: Tietosuoja ja yksityisyys — Opas jokaiselle
Tekijät: Andreasson, Ari (Kirjoittaja)
Oravala, Juha (Kirjoittaja)
Toivonen, Marianne (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518855098
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 22.11.2023
Hinta: 63,00 € (57,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 296
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Ammatti- ja yrityskirjat
E-kirjat
Kirjastoluokka: 33.2 Julkis- ja hallinto-oikeus
Kovakantinen kirja, 2023

102,00 €

Omien tietojen turvallinen käyttö on nykyaikana osa elämän perustaitoja, vaikka se on pitkälti jätetty kansalaisten omaehtoisen opiskelun varaan. Omien tietojen käytön turvaamiseen luotu Euroopan unionin tietosuoja-asetus tuntuu monimutkaiselta ja omien tietojen hallinta hankalalta. Henkilötiedot ovat yrityksille arvokasta kauppatavaraa ja rikollisilla väärille henkilötiedoille on useita, haitallisia käyttötapoja.

Tietosuoja ja yksityisyys - opas jokaiselle auttaa ymmärtämään käytännöllisellä ja kiinnostavalla tavalla, mistä henkilötietojen käsittelyssä on kyse, mitä velvollisuuksia eri osapuolilla on ja miten tietosuojaan liittyviä riskejä pystyy pienentämään. Lisäksi kirjassa käydään yleistajuisesti läpi tietosuojaan liittyvää lainsäädäntö ja keskeinen sanasto.

Ari Andreasson työskentelee Tampereen kaupungin tietosuojavastaavana. Juha Oravala on D-Fence Oy:n johtaja. Marianne Toivonen työskenteli vuosia energia-alalla tietosuojakoordinaattorina ja toimii nykyään vapaana tietosuoja-asiantuntijana. Tekijät ovat kouluttaneet ja ohjeistaneet organisaatioita vuosien ajan parempaan tietoturvan ja tietosuojan hallintaan - missionaan tehdä henkilötietojen turvallisesta käytöstä osa jokaisen suomalaisen arkea.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: