Toimitusehdot

Toimitustavat ja -kulut

5,90 € Nouto Postista / Postin automaatti / Matkahuolto -Lähellä paketti / Schenker noutopiste
5,00 € Jakeluyhtiö Suomi Kotipaketti (vain tietyille postinumeroalueille)
11,90 € Postin Kotipaketti
Ilmainen toimitus noutopisteelle 80 € ylittävistä kertaostoksista
 

Toimitus ulkomaille Postin ulkomaan hinnaston mukaisesti (hinta näkyy ostoskorissa maavalinnan jälkeen)

Toimitusmaksu on aina tilauskohtainen. Se peritään yhden kerran tilausta kohden, eikä muutu toimituserien määrästä riippuen. Toimitusmaksu veloitetaan ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä.

Toimitusajat

Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden saatavuustiedot ilmoitetaan aina tuotteen perustietojen yhteydessä. Varastotuotteet lähetetään 1-3 työpäivää tilauksesta. Muiden tuotteiden toimitusajat vaihtelevat tuotteiden saatavuudesta riippuen. Eurooppaan tilattujen tuotteiden toimitusaika on perustoimitusajan lisäksi 3-7 työpäivää ja Euroopan ulkopuolelle 6-14 työpäivää.

Tilauksesta saattaa muodostua useampi toimituserä, tilatut tuotteet laskutetaan toimituserittäin.

Tuotteen toimituksen oleellisesti viivästyessä, pyrimme viipymättä ilmoittamaan siitä asiakkaalle. Asiakas voi perua tilauksensa, jos toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata tilaustapahtumaansa verkkokaupassa.

Tilauksen peruutus ja palautusoikeus

Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osan siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön/myyntikuntoinen. Ilmoita palautuksen yhteydessä myös palautuksen syy. Palautusosoite on:

Kirjavälitys Oy
Asiakaspalautus
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot voi lähettää osoitteeseen: asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi

Noutamatta jäänyt lähetys

Mikäli tilausta ei haeta noutopisteeltä säilytysajan sisällä, tilaus palautuu takaisin automaattisesti meille ja veloitamme palautumisesta 19,90 euron kulun.