Pysähdyskoe — Kirjoituksia lorvimisen luvasta ja luvattomuudesta

Haanpää, Päivi
Nimeke: Pysähdyskoe — Kirjoituksia lorvimisen luvasta ja luvattomuudesta
Tekijät: Haanpää, Päivi (Kirjoittaja)
Takatalo, Mervi (Lukija)
Tuotetunnus: 9789518848878
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 21.12.2021
Hinta: 12,00 € (10,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 6t 56m 0s
Sivumäärä: 170
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
E-kirja, 2021
EPUB
19,60 €

Kovakantinen kirja, 2021

28,00 €

Kun arkeen väsynyt kulttuurityöläinen antaa itselleen 40-vuotislahjaksi omakustanteisen puolen vuoden vapaan, alkaa Pysähdyskoe. Kokeen tarkoituksena ei ole matkustaa Intiaan etsimään itseä, ei laittaa koko elämää uusiksi. Tarkoituksena on vain pysähtyä, olla ja ihmetellä elämää ilman työtä.

Työorientoituneessa nykymaailmassa moni määrittelee itsensä työn kautta, työ on osa identiteettiä. Mitä tapahtuu, kun työtä ei olekaan? Mitä käy kiireelle? Miten vaikeaa on sanoa ei, kun joku tarjoaa töitä? Miten hävytöntä on sanoa ei, kun moni on ilman töitä? Muuttuuko ilman työtä kotirouvaksi, ja mitä se sitten tarkoittaa? Muuttuuko arki tylsäksi? Paljastuuko hyggen hienous? Entä kuluttaminen ja pysähtyminen, miten ne kohtaavat?

Rento, omakohtainen kirjoituskokoelma on keskustelukumppani ihmiselle, joka miettii, onko elämässä muutakin kuin työ - ja tarvitseeko olla.

Päivi Haanpää on tamperelainen kirjailija ja sanataiteen sekatyöläinen. Hän on kirjoittanut näytelmiä, tietokirjoja sanataiteesta ja sen opettamisesta sekä toimittanut novelliantologioita. Hän ei halua valita vain yhtä kirjoittamisen lajia.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: