Pysähdyskoe — Kirjoituksia lorvimisen luvasta ja luvattomuudesta

Haanpää, Päivi
Nimeke: Pysähdyskoe — Kirjoituksia lorvimisen luvasta ja luvattomuudesta
Tekijät: Haanpää, Päivi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518848663
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 21.12.2021
Hinta: 19,60 € (17,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
E-kirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Äänikirja, 2021
MP3
12,00 €

Kovakantinen kirja, 2021

28,00 €

Kun arkeen väsynyt kulttuurityöläinen antaa itselleen 40-vuotislahjaksi omakustanteisen puolen vuoden vapaan, alkaa Pysähdyskoe. Kokeen tarkoituksena ei ole matkustaa Intiaan etsimään itseä, ei laittaa koko elämää uusiksi. Tarkoituksena on vain pysähtyä, olla ja ihmetellä elämää ilman työtä.

Työorientoituneessa nykymaailmassa moni määrittelee itsensä työn kautta, työ on osa identiteettiä. Mitä tapahtuu, kun työtä ei olekaan? Mitä käy kiireelle? Miten vaikeaa on sanoa ei, kun joku tarjoaa töitä? Miten hävytöntä on sanoa ei, kun moni on ilman töitä? Muuttuuko ilman työtä kotirouvaksi, ja mitä se sitten tarkoittaa? Muuttuuko arki tylsäksi? Paljastuuko hyggen hienous? Entä kuluttaminen ja pysähtyminen, miten ne kohtaavat?

Rento, omakohtainen kirjoituskokoelma on keskustelukumppani ihmiselle, joka miettii, onko elämässä muutakin kuin työ - ja tarvitseeko olla.

Päivi Haanpää on tamperelainen kirjailija ja sanataiteen sekatyöläinen. Hän on kirjoittanut näytelmiä, tietokirjoja sanataiteesta ja sen opettamisesta sekä toimittanut novelliantologioita. Hän ei halua valita vain yhtä kirjoittamisen lajia.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: