Opettamisen vallankumous — Opettajasta elinikäisen oppimisen valmentajaksi

Kallio, Jenni
Nimeke: Opettamisen vallankumous — Opettajasta elinikäisen oppimisen valmentajaksi
Tekijät: Kallio, Jenni (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854770
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 34,90 € (31,73 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 21561775
Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 223
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Oppikirjat ja sanakirjat
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 38.2 Opetusoppi
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: opetus, opetustaito, elinikäinen oppiminen, valmennus, oppimaan oppiminen, oppiminen, oppimisvalmennus, opettajat, opetusmenetelmät, opettajuus, opettaja-oppilassuhde, opetustyö
Avainsanat: Opettaja, Valmennus, elinikäinen oppiminen, opetus, opetustaito
Miten vastata suomalaisen koulun muutostarpeeseen? Miten luoda iloa ja intoa oppimiseen? Millaiset ovat opettajan ja oppilaan uudet roolit?

Opetuksen painopiste siirtyy elinikäisen oppimisen asenteen kehittämiseen. Yhä tärkeämmäksi tulee ohjata oppilasta oman potentiaalinsa ja oppimisen ilon löytämiseen sekä oman elämänsä aktiiviseen johtamiseen.

Opettamisen vallankumous tarjoaa opettajille ja kasvattajille uuden ja innostavan lähestymistavan opettamiseen: valmentavan työotteen. Sen avulla kasvatetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, osallisuuteen, aktiiviseen omasta elämästä vastuun ottamiseen ja elinikäisen oppimisen asenteeseen. Valmentavan työotteen keskiössä ovat yhteisöllisyys, voimaannuttavat kohtaamiset, luovuuden herätteleminen, omien vahvuuksien kautta toimiminen sekä psykologisen pääoman eli itseluottamuksen, toivon, optimismin ja sinnikkyyden kasvattaminen.

Kirja on tarpeellinen apuväline ja inspiroiva uusien ajatusten herättelijä opettajille, rehtoreille, koulun ja työyhteisön kehittäjille, kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville sekä vanhemmille.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: