Kriminologia ja rankaisun sosiologia

Laine, Matti
Nimeke: Kriminologia ja rankaisun sosiologia
Tekijät: Laine, Matti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518853773
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 54,00 € (49,09 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 21649649
Kustantaja: Tietosanoma
Sarja: Rikosseuraamusalan koulutuskeskus Acta Poenologica 1
Painos: 2. painos, 2015
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 464
Tuoteryhmät: Oppikirjat ja sanakirjat
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 30.16 Kriminologia. Kriminaalisosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: poikkeavuus, poikkeava käyttäytyminen, kriminologia, rikollisuus, rikoksentekijät, rangaistukset, seuraamukset, vankeusrangaistus, kuolemanrangaistus, vankilat, kuntoutus, vangit, sosiologia, oikeussosiologia, kriminaalipolitiikka, kontrollipolitiikka
E-kirja, 2022
EPUB
36,00 €

Kriminologia ja rankaisun sosiologia kokoaa yhteen keskeisen ja tuoreen tiedon siitä, mitä rikollisuudesta ja rankaisemisesta tiedetään biologian, psykologian, sosiologian ja oikeusfilosofian aloilla. Kriminologian uusia ja vanhoja suuntauksia, rankaisun tulevaisuutta sekä aiheeseen liittyviä tieteellisiä käsitteitä tarkastellaan monipuolisesti ja kattavasti.

Kirjan toiseen, uudistettuun laitokseen on lisätty myös uusinta tietoa rikollisten kuntouttamisesta ja rikollisuudesta irrottautumisesta. Lisäksi kriminologian historian, rikollisuuden syiden, vankiloiden perusluonteen ja vankimääriin vaikuttamisen käsittelyä on laajennettu.

Kirja sopii käsikirjaksi kaikille kriminologiaan ja rikosseuraamuksiin liittyvillä aloilla työskenteleville sekä muille asiasta kiinnostuneille. Se soveltuu hyvin myös opetuskäyttöön yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: