Kriisituki — Ensiapua onnettomuuksien, katastrofien ja järkyttävien tapahtumien käsittelyyn

Hedrenius, Sara; Johansson, Sara
Nimeke: Kriisituki — Ensiapua onnettomuuksien, katastrofien ja järkyttävien tapahtumien käsittelyyn
Tekijät: Hedrenius, Sara (Kirjoittaja)
Johansson, Sara (Kirjoittaja)
Strellman, Urpu (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518853858
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 56,60 € (51,45 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 21555265
Kustantaja: Tietosanoma
Sarja:
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 335
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 59.564 Kriisipsykologia. Katastrofipsykologia. Surutyö
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kriisit, onnettomuudet, katastrofit, henkinen tuki, jälkihoito, debriefing, traumat, traumatisoituminen, ehkäisy, hoito, kriisityö, tukimuodot, auttaminen, katastrofipsykologia
E-kirja, 2016
EPUB
36,00 €

Miten auttaa järkyttäviä tapahtumia kokeneita lapsia ja aikuisia? Miten tukea heitä tavalla, joka vahvistaa heidän psyykkistä kestävyyttään ja edesauttaa toipumista?

Kriisituki kertoo, kuinka ihminen reagoi vaikeita asioita kohdatessaan, olipa kyseessä läheisen kuolema, väkivallan uhriksi joutuminen, vaikean diagnoosin saaminen, vammautuminen, avioero, luonnonkatastrofi tai suuronnettomuus.

Se kuvaa, millaiset reaktiot ovat luonnollisia, millainen tuki on tarpeen missäkin vaiheessa ja milloin tapahtuman kokenut tarvitsee hoitoa. Erityistä huomiota kirjassa kiinnitetään lasten ja nuorten kanssa toimimiseen sekä siihen, miten vahvistaa ihmisen luontaista kestävyyttä, resilienssiä.

Kriisituki on kirja kaikille sairaanhoitajille, lääkäreille, psykologeille, psykoterapeuteille, sosiaalityöntekijöille, opettajille, poliiseille, henkilöstövastaaville, kriisityöntekijöille ja muille, jotka kohtaavat työssään tukea tarvitsevia ihmisiä.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: