Huoltovarmuus — Varautumisella selviytymiskykyä

Klemm, Kari
Nimeke: Huoltovarmuus — Varautumisella selviytymiskykyä
Tekijät: Klemm, Kari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854855
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 116,00 € (105,45 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 21625730
Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 306
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 39 MAANPUOLUSTUS
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: huoltovarmuus, varautuminen, ennakointi, toimintaympäristö, kehittäminen, kansallinen turvallisuus, toimialat
E-kirja, 2022
EPUB, Uudistettu tai tarkistettu painos
81,20 €

Turvallisuusympäristömme sisältää paljon epävarmuustekijöitä, ja modernin yhteiskuntamme toimivuutta koetellaan kriiseissä. Huoltovarmuus on huolenpitoa ja yhteistyötä yhteiskunnan taloudellisten perustoimintojen ylläpitämiseksi. Huoltovarmuus perustuu talouden luontaisiin rakenteisiin sekä kytkeytyy voimakkaasti poliittisiin ja talouselämän muutoksiin. Huoltovarmuuden keinovalikoima on laaja ja jatkuvasti kehittyvä.

Kirjassa käsitellään huoltovarmuusnäkökulmasta yhteiskunnan varautumiseen liittyviä riskejä ja uhkia, velvollisuuksia, vastuita ja organisatorisia järjestelyjä. Yhteiskunnan kriisivalmiutta koskevia tekijöitä tarkastellaan lainsäädännön ja valtion johdon linjausten valossa. Kirjan päivitetyssä laitoksessa käsitellään myös Suomen huoltovarmuuden turvaamista COVID-19-pandemian aikana.

Kirja on tarkoitettu erityisesti kaikille julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin varautumisasioiden parissa työskenteleville ja muille huoltovarmuusasioista kiinnostuneille.

OTK Kari Klemm toimii hallitusneuvoksena ja ministeriön valmiuspäällikkönä työ- ja elinkeinoministeriössä. Hän on työskennellyt pitkään valtioneuvoston varautumisasioiden parissa asiantuntija- ja johtotehtävissä.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: