Huoltovarmuus — Varautumisella selviytymiskykyä

Klemm, Kari
Nimeke: Huoltovarmuus — Varautumisella selviytymiskykyä
Tekijät: Klemm, Kari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854862
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.1.2022
Hinta: 81,20 € (73,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 250
Tuoteryhmät: Ammatti- ja yrityskirjat
E-kirjat
Kirjastoluokka: 39 MAANPUOLUSTUS
Kovakantinen kirja, 2022
Lukunauha(t), Uudistettu tai tarkistettu painos
116,00 €

Turvallisuusympäristömme sisältää paljon epävarmuustekijöitä, ja modernin yhteiskuntamme toimivuutta koetellaan kriiseissä. Huoltovarmuus on huolenpitoa ja yhteistyötä yhteiskunnan taloudellisten perustoimintojen ylläpitämiseksi. Huoltovarmuus perustuu talouden luontaisiin rakenteisiin sekä kytkeytyy voimakkaasti poliittisiin ja talouselämän muutoksiin. Huoltovarmuuden keinovalikoima on laaja ja jatkuvasti kehittyvä.

Kirjassa käsitellään huoltovarmuusnäkökulmasta yhteiskunnan varautumiseen liittyviä riskejä ja uhkia, velvollisuuksia, vastuita ja organisatorisia järjestelyjä. Yhteiskunnan kriisivalmiutta koskevia tekijöitä tarkastellaan lainsäädännön ja valtion johdon linjausten valossa. Kirjan päivitetyssä laitoksessa käsitellään myös Suomen huoltovarmuuden turvaamista COVID-19-pandemian aikana.

Kirja on tarkoitettu erityisesti kaikille julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin varautumisasioiden parissa työskenteleville ja muille huoltovarmuusasioista kiinnostuneille.

OTK Kari Klemm toimii hallitusneuvoksena ja ministeriön valmiuspäällikkönä työ- ja elinkeinoministeriössä. Hän on työskennellyt pitkään valtioneuvoston varautumisasioiden parissa asiantuntija- ja johtotehtävissä.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: