Yhteiskirjoittaminen — Vuorovedoin kirkkaaseen tekstiin

Lindholm, Camilla; Isosävi, Johanna
Nimeke: Yhteiskirjoittaminen — Vuorovedoin kirkkaaseen tekstiin
Tekijät: Lindholm, Camilla (Kirjoittaja)
Isosävi, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524140171
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Tulossa 27.3.2025
Ilmestymispäivä: 27.3.2025
Hinta: 25,90 € (23,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2025
Julkaisuvuosi: 2025
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjoittamisoppaat
E-kirjat
Kirjastoluokka: K38.298 Kielten ja kirjallisuuden opetusoppi
Koulutusaste: Korkeakoulu
Pehmeäkantinen kirja, 2025

34,00 €

On tekstejä ja julkaisuja, joilla on useampi kuin yksi kirjoittaja. YHTEISKIRJOITTAMISEN OPAS johdattaa lukijansa niiden tekemisen ytimeen.

Kirjassa käsitellään yhteiskirjoittamisen syitä ja sytykkeitä, erilaisia työskentelytapoja ja parhaita käytänteitä, liittyivätpä kysymykset itse kirjahankkeen aiheuttamiin haasteisiin, toisistaan poikkeaviin kirjoittajatyyppeihin tai tekijyyteen. Samalla valottuvat yhteiskirjoittamisen sudenkuopat - mutta myös sen ilot ja edut.

CAMILLA LINDHOLMIN ja JOHANNA ISOSÄVIN kolmas yhteinen kirja tarjoaa tutkimukseen ja vankkaan kokemukseen perustuvan, käytännönläheisen tietopaketin kaikille asiantuntijatekstejä tekeville, jotka haluavat kehittää yhteiskirjoimisen taitojaan ja tulla paremmiksi kirjoittajatovereiksi.

Camilla Lindholm on Tampereen yliopiston pohjoismaisten kielten professori ja Helsingin yliopiston pohjoismaisten kielten dosentti. Johanna Isosävi on Helsingin yliopiston ranskan kielen dosentti. He ovat perehtyneet yhteiskirjoittamiseen myös kirjoittamalla yhdessä teokset Yhteisöllisen kirjoittamisen opas (2023) ja Väitöksen jälkeen. Opas akateemiselle uralle (2021).


Suosittelemme myös näitä kirjoja: