Uutisissa valheita, valheista uutisia

Pietilä, A.-P.
Nimeke: Uutisissa valheita, valheista uutisia
Tekijät: Pietilä, A.-P. (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518846799
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 28.2.2018
Hinta: 17,50 € (15,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 07 VIESTINTÄ. JOUKKOVIESTINTÄ
Pehmeäkantinen kirja, 2018
Liepeelliset pehmeät kannet
29,50 €

Sanomalehdet perustettiin jakamaan uutta tietoa, levittämään sivistystä ja puolustamaan demokratiaa.
Some-aikakaudella uutismedia on ahtaalla. Poliitikot, yritysjohtajat ja mainostajat pyrkivät keskustelemaan suoraan yleisön kanssa ja vaientamaan arvostelun. Uutisten muodossa jaetaan mielipiteitä, mainoksia ja suoranaisia valheita. Sosiaalisen median sisällöistä kukaan ei kanna vastuuta.

Kannattaako kustantajien tuottaa asiatietoa vai keskittyä peukutusten keräämiseen? Valtaako Suomen tiedonvälityksen verovaroilla ylläpidetty ja poliitikkojen valvoma Yle ja kotimaaton Google? Mitä tämä merkitsee suomalaisten oikeudelle saada riippumatonta tietoa ja viime kädessä demokratialle?

Uutisissa valheita, valheista uutisia keskittyy median hämärään tulevaisuuteen ja vastaa kysymykseen, selviääkö suomalainen media.

Päätoimittaja A.-P. Pietilä on toiminut yli 40 vuotta uutis- ja taloustoimittajana, kolumnistina ja tulosvastuullisena mediajohtajana tv-uutisissa, aikakaus- ja sanomalehdissä. Hän on median sisäpiiriläinen, joka tuntee tiedonhankinnan keinot ja hallitsee kontaktit yritysjohtajiin, mainostajiin ja poliitikkoihin.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: