Ulkoisten resurssien johtaminen

Tanskanen, Kari
Nimeke: Ulkoisten resurssien johtaminen
Tekijät: Tanskanen, Kari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854718
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 22.3.2021
Hinta: 64,50 € (58,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 240
Tuoteryhmät: Ammatti- ja yrityskirjat
E-kirjat
Kirjastoluokka: 69.1 Liiketalouden hallinto
Kovakantinen kirja, 2021
Lukunauha(t)
92,50 €

Nykyään suurin osa yritysten ja julkisten organisaatioiden arvontuotannossaan käyttämistä resursseista on oman organisaation ulkopuolella. Ulkoisten resurssien johtaminen parhaalla mahdollisella tavalla sekä parantaa yrityksen lyhyen aikavälin kannattavuutta että auttaa uudistamaan ja kehittämään liiketoimintaa pitkällä aikavälillä. Parhaimmillaan ulkoisten resurssien avulla voidaan saada aikaan poikkeuksellinen kasvu ja kannattavuus.

Tämä kirja kokoaa yhteen ajantasaisen tiedon ulkoisten resurssien johtamisesta. Se sisältää runsaasti esimerkkejä ja antaa käytännön työkaluja uusien asioiden soveltamiseen.

Kirjassa käydään läpi muun muassa seuraavia keskeisiä kysymyksiä: miten yrityksessä päätetään, mitä tehdään itse ja mitä hankitaan, miten yritys organisoi ja arvioi ulkoisia resurssiverkostoja sekä hankittavia tuotteita ja palveluita, miten yritys voi kehittää toimittajamarkkinatietämystään ja myös tehdä itsestään houkuttelevan asiakkaan toimittajille, miten toimittajien ja kumppanien kanssa neuvotellaan hyvä sopimus, ja miten ulkoiset resurssit saadaan käyttöön yrityksen innovaatiotoiminnassa.

Kirja on tarkoitettu kaikille hankintojen parissa työskenteleville sekä yritysjohdolle. Se soveltuu myös oppimateriaaliksi esimerkiksi yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin.

Kari Tanskanen on toiminut 25 vuotta toimitusketjujen johtamisen professorina Aalto-yliopistossa. Viimeiset 15 vuotta hänen tutkimuksensa ja opetuksensa painopiste on ollut hankintatoimessa ja ulkoisten resurssien johtamisessa.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: