Todistelu oikeudenkäynnissä

Pölönen, Pasi; Tapanila, Antti
Nimeke: Todistelu oikeudenkäynnissä
Tekijät: Pölönen, Pasi (Kirjoittaja)
Tapanila, Antti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518853933
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 94,00 € (85,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 496
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 33.6 Prosessioikeus. Oikeushallinto
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: todistelu, oikeudenkäynti, lainsäädäntö, anonymiteetti, todistajat, asiantuntijat, todisteet, arviointi
E-kirja, 2016
EPUB
62,00 €

Todistelu oikeudenkäynnissä on ajantasainen ja kattava teos aiheestaan. Käsikirjamaisen tiiviisti ja jäsennellysti se kuvaa todistelun keskeiset kysymykset, kuten näytön arvioimisen teoriat ja käytännöt, todistajan kuulustelun menettelyt ja taktiikat ja todistamis ja hyödyntämiskiellot.

Kirjan tulkintasuositukset ja toimintamallien kuvaukset tarjoavat lainkäyttäjälle työkaluja parempaan todisteluun. Todistelun päämääränä on totuuden tavoittaminen oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin asettamia reunaehtoja noudattamalla. Lainkäyttäjän on tähän tavoitteeseen päästäkseen tunnettava todistelulainsäädäntö, mutta myös käytettävä todistelussa optimaalisia menettelytapoja, joita on kirjassa tarkasteltu.

Käsittelyssä on otettu huomioon oikeudenkäymiskaaren 17 luvun uudistus, jossa lainsäädäntöä on täsmennetty erityisesti hyödyntämiskieltojen osalta sekä säädetty anonyymin todistamisen käyttöön otosta.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: