Terveellistä koiralle — Lemmikin lajinomainen ravitsemus ja ruokinta

Hellemann, Merja; Marjeta, Petri
Nimeke: Terveellistä koiralle — Lemmikin lajinomainen ravitsemus ja ruokinta
Tekijät: Hellemann, Merja (Kirjoittaja)
Marjeta, Petri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524140072
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.4.2025. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 15.4.2025
Hinta: 33,90 € (30,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2025
Julkaisuvuosi: 2025
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Tulossa
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 67.451 Koirat
TERVEELLISTÄ KOIRALLE on perusteos jokaisen koiran omistajan avuksi. Se kertoo selkeästi ja havainnollisesti koiran ravitsemuksesta, hyvistä ruokintakäytännöistä ja terveellisen ja monipuolisen ruokavalion rakentumisesta. Teoksen avulla on helppo omaksua omalle lemmikille parhaat mahdolliset ravitsemusvalinnat.

Teos esittelee koiran ravinnontarpeen ravintoaineittain ja huomioi myös koiran ikävaiheet sekä mahdolliset sairaustilat. Mukana on runsaasti vinkkejä vaihtelevan ja monipuolisen ruokavalion koostamiseksi sekä esimerkkejä muutostarpeita kartoittavista ravitsemuslaskelmista. Teos tarjoaa hyödylliset perustiedot myös mm. koiran ruoansulatuselimistöstä, ravinnon mukana tarttuvista taudeista ja yksittäisiin ruoka-aineisiin liittyvistä haitallista oireista.

TERVEELLISTÄ KOIRALLE sopii hyvin paitsi jokaiselle omaa lemmikkiään hoitavalle, myös ammattikäyttöön eläinsairaaloissa ja -hoitoloissa sekä alan opintoihin. Teoksen ovat kirjoittaneet kokeneet koiranhoidon ja eläinlääkinnän ammattilaiset.

Eläinlääkäri, eläinlääketieteen tohtori MERJA HELLEMANN on kouluttanut eläinhoitajia, luennoinut koiran ruokinnasta eri yleisöille ja toiminut koirien hyvinvoinnin parissa useita vuosikymmeniä. Agronomi, maatalous- ja metsätieteiden maisteri PETRI MARJETA on toiminut eläintenhoitoalan opetus- ja asiantuntijatehtävissä yli 25 vuoden ajan. Hän on perehtynyt monipuolisesti koiran ravitsemukseen ja luennoinut koiran ravitsemuksesta ympäri maata. Tekijät ovat aiemmin julkaisseet yhdessä Koiran ruokinta -teoksen. Uusi teos perustuu sen ajantasaistettuun ja muokattuun aineistoon.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: