Tekstin kohina — Lukemisto kirjallisuuden ystäville

Kemppinen, Jukka
Nimeke: Tekstin kohina — Lukemisto kirjallisuuden ystäville
Tekijät: Kemppinen, Jukka (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789518849554
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 21.7.2023
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 194
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Oppikirjat ja sanakirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: K88.2 Suomen kieli
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kirjallisuudentutkimus, lukeminen, reseptio, kirjallisuus, kaunokirjallisuus, kirjailijat, kirjallisuudenhistoria
Alle 30 kirjainmerkkiä välittää meille tietoa salaisesta mielestämme ja kertoo asioista, joista emme muuten tietäisi. Toiveet ja ilo, ahdistus ja pelko ovat isompia asioita kuin muodollinen tieto. Niitä käsittelee kirjallisuus.

Tekstin kohina osoittaa, millainen mielihyvän metsä kirjallisuus voikaan olla. Teos sisältää lukemaan innostavia, jännittäviä, koskettavia, kiinnostavia, koukuttavia katkelmia klassikkoteoksista. Terveisiä lukijalle lähettävät muun muassa Jane Austen, Anton Tšehov, Tarzan ja Robinson Crusoe, Agatha Christie ja Roald Dahl. Kaikki he omalla tavallaan kertovat kirjallisuuden voimasta.

Tekstin kohina soveltuu nuorelle lukijalle esimerkiksi äidinkielen opetuksen oheislukemistona. Varttuneempikin lukija löytää teoksesta monta hyvää syytä tarttua kirjaan. Lukemista kun voi oppia koko ikänsä.

Valikoiman toimittanut Jukka Kemppinen on lukenut kirjoja nyt 75 vuoden ajan, joka päivä, ja ällistyi myös tätä teosta kootessaan monta kertaa.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: