Tapahtuma on tilaisuus — Tapahtuman suunnittelu ja toteutus

Wallo, Helena; Häyrinen, Eija
Nimeke: Tapahtuma on tilaisuus — Tapahtuman suunnittelu ja toteutus
Tekijät: Wallo, Helena (Kirjoittaja)
Häyrinen, Eija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854930
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 28.11.2022
Hinta: 69,50 € (63,18 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 21708615
Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 6. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 310
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Oppikirjat ja sanakirjat
Kirjastoluokka: K69.3 Markkinointi. Kauppa
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tapahtumatuotanto, yleisötilaisuudet, tapahtumat, suunnittelu, järjestäminen, asiakkaat, organisaatiot, markkinointiviestintä, markkinointi, tapahtumamarkkinointi, sidosryhmät
E-kirja, 2023
EPUB
48,00 €

Tapahtuma on tilaisuus on tapahtumatuottajan käsikirja. Kirja toimii monipuolisena työkalupakkina onnistuneen, tavoitteellisen tapahtuman suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kirjassa kerrotaan tapahtumaprosessista, vastuista ja velvollisuuksista, kaikesta tapahtuajärjestämiseen kuuluvasta.

Pandemia ja maailman muutokset ravistelevat työskentelyä tapahtumien parissa. Kirjan kuudennessa laitoksessa käsitellään paljon uutta sisältöä kuten verkkotapahtumia, tapahtumien vastuullisuutta, tapahtumaprojektin johtamista, tapahtumien kehittämisen työkaluja, tapakulttuuria sekä osallistujan vastuuta.

Tämän kuudennen laitoksen MBA, ekonomi, pedagogi, tuotekehittäjä, näyttötutkintomestari ja tapahtumatohtori Helena Wallo kirjoitti yksin, mutta kuunnellen omaa verkostoaan sekä alan muita asiantuntijoita. Vuonna 2019 kansainvälinen Eventex valitsi hänet alan sadan vaikutusvaltasimman henkilön joukkoon. Kirjaan ovat kertyneet hänen elämäntyönsä keskeisimmät ajatukset lahjana tapahtuma-alalle.

Kirjan muissa laitoksissa kirjoitustyössä on mukana ollut KTM, Eija Häyrinen. Molemmat ovat kokeneita tapahtumien toteuttajia ja tapahtumissa kävijöitä. Yhdessä heidän työkokemuksensa kattaa yritysmaailman, liikkeenjohdon, ammattiyhdistysliikkeen, järjestö- sekä oppilaitosmaailman markkinointi-, kehitys- ja opetustehtävät.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: