Tanssii kirjainten kanssa — Inspiraatiota tämän päivän tarinankertojille

Saxell, Jani
Nimeke: Tanssii kirjainten kanssa — Inspiraatiota tämän päivän tarinankertojille
Tekijät: Saxell, Jani (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518847574
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,50 € (26,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 296
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Tietokirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: K86.07 Kaunokirjallisuuden kirjoittaminen ja kääntäminen
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: luova kirjoittaminen, kertomakirjallisuus, kerronta, kertoja, ajankuvaus, henkilökuvaus, dialogi, intertekstuaalisuus, miljöökuvaus, genret, esikuvat, kaunokirjallisuus, kirjallisuudenhistoria
E-kirja, 2020
EPUB
21,00 €

Onko sinulla tekeillä tai ainakin ajatuksissa oma käsikirjoitus - romaani, novelli, lasten- tai nuortenkirja, matkakertomus, muistelmateos tai mikä vain? Kirjoitatko harrastukseksi, omaksi tai lähipiirisi iloksi, vai tähtäätkö kirjailijanuralle?

Tanssii kirjainten kanssa on sinulle. Se on heittäytyvä ja omakohtainen opas luovaan kirjoittamiseen.

Kirjassa lähdetään perusasioista: henkilöhahmojen rakentamisesta, ajan kuvaamisesta, rakenneratkaisuista ja erilaisista kertojanäänistä. Lisäksi sukelletaan satujen, myyttien ja klassikoiden uudelleenkirjoittamiseen, realistisiin ja fantastisiin kaupunkikuvauksiin, kirje- ja päiväkirjaromaaneihin ja niiden nettiajan vastineisiin. Runsaina rönsyävät käytännön esimerkit avaavat nykykirjallisuuden maailmoja.

Jani Saxell on pikkuhuopalahtelainen kirjailija, toimittaja ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hänen seitsemäs kirjansa, Tuomiopäivän karavaani (2017), voitti Tähtivaeltaja-palkinnon. Seuraava romaani Helsinki Underground ilmestyy keväällä 2020. Ilman erilaisten kurssien, ryhmien ja oppaiden tarjoamaa inspiraatiota ja eteenpäin potkimista näitäkään kirjoja ei olisi.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: