Talousosaaminen 2020-luvulla

Hallipelto, Aatos
Nimeke: Talousosaaminen 2020-luvulla
Tekijät: Hallipelto, Aatos (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854824
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 12.8.2021
Hinta: 54,00 € (49,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 500
Tuoteryhmät: Oppikirjat ja sanakirjat
Ammatti- ja yrityskirjat
E-kirjat
Kirjastoluokka: K36 TALOUSTIEDE. KANSANTALOUSTIEDE
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
Kovakantinen kirja, 2021

74,00 €

Talousosaaminen on tietoa ja ymmärrystä talouden käsitteistä ja riskeistä sekä taitoa, motivaatiota ja itseluottamusta käyttää tätä tietoa ja ymmärrystä. Talousosaaminen on tarpeen, jotta voi tehdä perusteltuja taloudellisia päätöksiä, osallistua talouselämään ja edistää myös yhteiskunnan taloudellista hyvinvointia.

Tämä kirja on ensimmäinen kattava suomenkielinen kokonaisesitys 2020-luvun talousosaamisesta. Siinä käydään läpi paitsi perinteiset osa-alueet, kuten sijoittaminen, lainat ja oman talouden suunnittelu, myös ajankohtaiset ilmiöt, kuten digitalisoituminen ja sen riskit sekä taloudellisten päätösten vastuullisuus.

Kirja sopii talousosaamisen opiskelijoille eri tasoilla, opettajille ja koulutuksen tarjoajille, opetus- ja kuluttajaviranomaisille, rahoitus- ja vakuutuspalveluissa työskenteleville ja kaikille talousosaamisesta kiinnostuneille.

Kirjoittaja, KTM Aatos Hallipelto on työskennellyt kymmeniä vuosia rahoitus- ja pääomamarkkinoilla. Työnsä ohessa hän on luennoinut ja laatinut kirjoja talouden alalta.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: