Suorahaku

Soikkanen, Kalle; Sormunen, Arto; Stelander, Mikael
Nimeke: Suorahaku
Tekijät: Soikkanen, Kalle (Kirjoittaja)
Sormunen, Arto (Kirjoittaja)
Stelander, Mikael (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518853940
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 40,00 € (36,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 196
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 69.13 Henkilöstöpolitiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: suorahaku, rekrytointi, henkilöstöhankinta, yritykset, johtajat, toimeksianto, konsultit, konsulttitoimistot
E-kirja, 2019
EPUB
44,00 €

Suorahaku on rekrytointitapa, jota käytetään erityisesti organisaation ylimmän johdon ja hallitusjäsenten valinnassa. Kun julkinen tai yksityinen organisaatio tarvitsee joukkoonsa avainhenkilön, se palkkaa alan asiantuntijayrityksen, suorahakuyrityksen, etsimään tehtävään sopivat ehdokkaat.

Suorahaku on ensimmäinen suorahakua laajasti kuvaava esitys. Siinä käydään läpi suorahakumenetelmän synty ja kehitys kansainväliseksi liiketoiminnaksi ja tarkastellaan perusteellisesti suorahakuprosessin kulkua.

Kirja on tarkoitettu käsikirjaksi suorahakupalvelua käyttäville ja sitä harkitseville organisaatioille sekä suorahakua tekeville yrityksille. Kirja on hyödyllistä luettavaa myös kaikille johtotehtävissä oleville tai niihin tähtääville sekä rekrytoinnin parissa työskenteleville.

Kirjoittajat työskentelevät kansainvälisen Stanton Chase -suorahakuyrityksen Helsingin-toimistossa. Heillä on yhteensä yli viidenkymmenen vuoden kokemus suorahausta.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: