Suorahaku

Soikkanen, Kalle; Sormunen, Arto; Stelander, Mikael
Nimeke: Suorahaku
Tekijät: Soikkanen, Kalle (Kirjoittaja)
Sormunen, Arto (Kirjoittaja)
Stelander, Mikael (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854602
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.5.2019
Hinta: 44,00 € (40,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 190
Tuoteryhmät: E-kirjat
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 69.13 Henkilöstöpolitiikka
Kovakantinen kirja, 2015

40,00 €

Suorahaku on rekrytointitapa, jota käytetään erityisesti organisaation ylimmän johdon ja hallitusjäsenten valinnassa. Kun yksityinen tai julkinen organisaatio tarvitsee joukkoonsa uuden johtajan tai avainhenkilön, se palkkaa alan asiantuntijayrityksen, suorahakuyrityksen, etsimään tehtävään sopivat ehdokkaat.

Suorahaku kuvaa käytännönläheisesti suorahakua liiketoimintana sekä esittelee seikkaperäisesti suorahakuprosessin kulkua. Teoksen toinen, vain sähkökirjana julkaistava laitos on tarkistettu, ja muun muassa esimerkkitapauksia on ajankohtaistettu.

Kirja on tarkoitettu käsikirjaksi suorahakupalvelua käyttäville ja sitä harkitseville organisaatioille sekä suorahakua tekeville yrityksille. Kirja on hyödyllistä luettavaa kaikille johtotehtävissä oleville tai niihin tähtääville sekä rekrytoinnin parissa työskenteleville. Kirja sopii myös kaikille korkeakouluille, joiden opetusohjelmaan kuuluu johtaminen tai organisaatiot.

Kirjoittajat työskentelevät kansainvälisen Stanton Chase -suorahakuyrityksen Helsingin-toimistossa. Heillä on yhteensä yli viidenkymmenen vuoden kokemus suorahausta.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: