Sosiaali- ja terveyspalveluiden hankinta

Lehti, Susanna; Martelius, Timo
Nimeke: Sosiaali- ja terveyspalveluiden hankinta
Tekijät: Lehti, Susanna (Kirjoittaja)
Martelius, Timo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518855104
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 5.3.2024
Hinta: 138,00 € (125,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 324
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tulossa
Tietokirjallisuus
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 36.5 Julkinen talous. Finanssioppi
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: julkiset hankinnat, sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, järjestäminen, hankinta, menettelyt, tarjouskilpailu, sopimukset, palvelurakenne, hyvinvointialueet, ostopalvelut, valvonta, palvelutuotanto, lainsäädäntö
E-kirja, 2024
EPUB
96,20 €

Sosiaali- ja terveyspalveluiden hankinta on kattava teos julkisista sosiaali- ja terveyspalveluhankinnoista ja sisältää perusteellisen kuvauksen sote-palveluhankinnan toteuttamisesta ja lainsäädännöstä. Siinä on huomioitu uusi hyvinvointialueita koskeva lainsäädäntö, joka vaikuttaa ostopalveluihin monin tavoin.

Kirjassa käsitellään koko sosiaali- ja terveyspalvelujen hankintaprosessi valmistelusta sopimuskauden aikaiseen yhteistyöhön saakka. Se sisältää käytännöllisiä ohjeita kaikille hankintoja tekeville ja niihin osallistuville.

Teoksen kirjoittajat ovat juristeja, joilla on laaja-alainen kokemus sosiaali- ja terveyspalvelujen hankinnoista. Susanna Lehti toimii asiantuntijana sote-palveluiden järjestämisessä ja hankinnoissa. Timo Marteliuksella on pitkä kokemus hankinnoista ja niiden johtamisesta sosiaali- ja terveyssektorilla.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: