Sisäilma, sisäympäristö ja terveys

Pekkanen, Juha; Seuri, Markku
Nimeke: Sisäilma, sisäympäristö ja terveys
Tekijät: Pekkanen, Juha (Kirjoittaja)
Seuri, Markku (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518849790
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 8.5.2024
Hinta: 73,00 € (66,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 1. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 354
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
E-kirjat
Kirjastoluokka: K59.24 Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede
Kovakantinen kirja, 2024

94,00 €

Vankkaa tietoa sisäilman terveysvaikutuksista ja riskien arvioinnista

SISÄILMA, SISÄYMPÄRISTÖ JA TERVEYS on ensimmäinen suomenkielinen perusteos sisäilman terveysvaikutuksista ja niiden arvioinnista. Alan tutkimustietoon perustuva teos tarjoaa kokonaiskuvan sisäilman ja erilaisten epäpuhtauksien terveysvaikutuksista globaalisti ja erityisesti Suomessa.

Teos antaa runsaasti hyödyllistä tietoa yksittäisistä sisäilman tekijöistä sekä oireilun ja muiden terveysvaikutusten syistä. Mukana on käytännön työn kannalta tärkeät perustiedot riskien arvioinnista ja -hallinnasta sekä käytettävissä olevista ohjearvoista. Teos esittelee myös sisäilmaan liittyvät keskeiset viranomaisohjeet. Se tarjoaa tietoa myös alan kehityksestä ja taustoittaa sisäilmakysymyksiin liittyneitä ristiriitoja.

SISÄILMA, SISÄYMPÄRISTÖ JA TERVEYS on rakentamisen, korjaustutkimuksen, rakennusterveyden, ympäristöterveyden ja terveydenhuollon ammattilaisille ja asiantuntijoille hyödyllinen käsikirja. Teos soveltuu erinomaisesti myös noiden alojen opiskelijoille. Se tarjoaa paljon tarpeellista tietoa myös sisäilmakysymyksistä ja sisäilman terveysvaikutuksista kiinnostuneille päättäjille ja kansalaisille.

JUHA PEKKANEN on kansanterveystieteen professori Helsingin yliopistossa ja tutkimusprofessori Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa. Hänen kokemuksensa sisäilmasta painottuu tutkimukseen ja asiantuntijatyöhön. MARKKU SEURI on työterveyshuollon erikoislääkäri ja työlääketieteen dosentti, joka aiemman tutkimustyön jälkeen on ollut useiden organisaatioiden ja yritysten sisäilma-asiantuntija ja -kouluttaja.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: