Sanojesi voima — Taitoa ja tarkoitusta kirjoittamiseen

Pentikäinen, Johanna
Nimeke: Sanojesi voima — Taitoa ja tarkoitusta kirjoittamiseen
Tekijät: Pentikäinen, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518849639
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 22.2.2024
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 168
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Kaikki
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Uutuudet
Kirjastoluokka: K38.298 Kielten ja kirjallisuuden opetusoppi
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kirjoittaminen, kirjallinen viestintä, kirjallinen ilmaisu, kirjoitustaito, itseilmaisu, harjoitukset
E-kirja, 2024
EPUB
26,00 €

Kirjoitustaito on paljon enemmän kuin sanoja paperilla tai tietokoneen näytöllä. Se on taito, joka liittää meidät maailmaan. Kirjoittamalla kurotamme niin kohti uusia havaintoja, meille entuudestaan tuntemattomia todellisuuksia kuin tätä hetkeä: ilmaisemme ja välitämme, kuvittelemme ja tutkimme.

Johanna Pentikäinen avaa teoksessaan kirjoittamisen moni-ilmeisyyttä ja merkitystä inhimillisenä taitona. Sanojesi voima johdattaa pohtimaan kirjoittamista ensi sijassa sen tarjoamien mahdollisuuksien kautta. Juuri kirjoittamisen merkityksellisyydessä on myös syy kirjoittaa ja oppia kirjoittamisen taitoja.

Teos kannustaa ja motivoi jokaista kirjoittajaa ja tarjoaa runsaasti työkaluja oman kirjoittamisen tueksi ja kirjoittamista opettaville. Se on myös vahva puheenvuoro kirjoitustaidon merkityksestä pirstaleisessa, nopeasti muuttuvassa maailmassa.

JOHANNA PENTIKÄINEN (FT) on Jyväskylän yliopiston kirjoittamisen tutkimuksen dosentti ja Lapin yliopiston tutkijatohtori. Hän on opettanut pitkään kirjoittamista ja kirjoittanut itse tieto- ja kaunokirjallisuutta.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: