Saneerauskäytäntö

Pinomaa, Pekka
Nimeke: Saneerauskäytäntö
Tekijät: Pinomaa, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854671
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.11.2019
Hinta: 89,00 € (80,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 33.62 Ulosotto- ja konkurssilainsäädäntö
Kovakantinen kirja, 2019
Uudistettu tai tarkistettu painos
128,00 €

Saneerauskäytäntö on perusteos, jossa käydään läpi kaikki keskeiset yrityksen saneeraukseen liittyvät asiat.

Teoksessa esitellään yrityksen saneerauksen menettelysäännökset ja oikeusvaikutukset. Siinä selvitetään seikkaperäisesti selvittäjän ja velkojatoimikunnan tehtävät sekä asiaan osallisten mahdollisuudet vaikuttaa saneerausohjelman sisältöön. Lisäksi annetaan lukuisia havainnollisia esimerkkejä.

Tässä uudistetussa laitoksessa otetaan huomioon uusimmat lainmuutokset ja niiden vaikutukset. Mukana ovat myös merkittävimmät korkeimman oikeuden antamat ennakkoratkaisut sekä kattava, käytännön tapauksiin perustuva päivitetty asiakirjamallisto.

Teos soveltuu käsikirjaksi saneerausasioita käsitteleville tuomioistuinjuristeille, asianajajille ja muille selvittäjän tehtäviä hoitaville lakimiehille, tilintarkastajille ja kirjanpidon ammattilaisille sekä yrityksille, jotka velkojana tai velallisena joutuvat osalliseksi saneerausmenettelyyn.

Varatuomari Pekka Pinomaalla on pitkäaikainen kokemus maksukyvyttömyysoikeudesta. Hän on hoitanut lukuisia konkurssipesiä sekä toiminut selvittäjänä ja valvojana saneerausasioissa.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: