Ruuhkavuosien ratkomisopas — Luovia ratkaisuja ruuhkavuosien johtamiseen

Carlsson, Maria
Nimeke: Ruuhkavuosien ratkomisopas — Luovia ratkaisuja ruuhkavuosien johtamiseen
Tekijät: Carlsson, Maria (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518853612
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 42,50 € (38,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 180
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työ, perhe-elämä, yhteensovittaminen, vanhemmuus, lapsiperheet, tukimuodot, yritykset, johtaminen, henkilöstöjohtaminen, työyhteisöt
E-kirja, 2016
EPUB
28,00 €

Kun työelämässä jo paikkansa vakiinnuttanut nuori sukupolvi alkaa perustaa perheitä, työpaikalla ollaan uusien haasteiden edessä. Miten mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen nuoren sukupolven arvomaailman mukaisesti? Miten saada yönsä valvovat nuoret vanhemmat jaksamaan, innostumaan työstään ja pysymään haastavissakin tehtävissä?

Ruuhkavuosien ratkomisopas kertoo, miten työntekijät kokevat ruuhkavuosiarjen ja mitä organisaatio voi tehdä, jotta sen työntekijät viihtyisivät edelleen työssään ja saisivat tukea arkeensa. Ratkaisumalleja on monia: yhdessä organisaatiossa esimiestyön kehittäminen saattaa tuottaa juuri toivottua tulosta, toisessa taas voi olla vähintään yhtä tärkeää, että sisäisiä palavereita ei pidetä aikaan, jolloin lapset haetaan tarhasta. Loppujen lopuksi kysymys on paitsi yksilön myös organisaation arvoista: miten ruuhkavuodet saadaan otettua työpaikalla konkreettisesti huomioon niin, että sekä työntekijät että työnantaja hyötyvät?

Kirja tarjoaa käyttökelpoisia neuvoja ja uusia avauksia kaikille asiantuntijaorganisaatioissa toimiville ja ihmisten johtamisesta kiinnostuneille.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: