Ruuhkavuosien ratkomisopas — Luovia ratkaisuja ruuhkavuosien johtamiseen

Carlsson, Maria
Nimeke: Ruuhkavuosien ratkomisopas — Luovia ratkaisuja ruuhkavuosien johtamiseen
Tekijät: Carlsson, Maria (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854121
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 19.10.2016
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 180
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
E-kirjat
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
Kovakantinen kirja, 2016

42,50 €

Kun työelämässä jo paikkansa vakiinnuttanut nuori sukupolvi alkaa perustaa perheitä, työpaikalla ollaan uusien haasteiden edessä. Miten mahdollistaa työn ja muun elämän yhteensovittaminen työntekijöiden arvojen mukaisesti?

Tutkimustulokset osoittavat, etta tyonantajan myonteinen suhtautuminen ruuhkavuosiin on paitsi suuri etu tyontekijoille myos tuottoisa investointi organisaatioille. Jokainen organisaatio koostuu viime kadessa ihmisista, jotka tarvitsevat hyvää johtamista onnistuakseen tehtavissaan ja motivoituakseen tyossaan, aivan erityisesti elaessaan pahimpia ruuhkavuosia.

Ruuhkavuosien ratkomisoppaassa käsitellään havainnollisesti ruuhkavuosimyönteisyyden hyödyt organisaatiolle: sen vaikutukset hyvinvointiin, tehokkuuteen, monimuotoisuuteen ja kilpailukykyyn. Kirja antaa myös runsaasti esimerkkejä edelläkävijäyritysten parhaista käytännöistä ja niillä saavutetuista tuloksista.

Käyttökelpoiset neuvot ja uudet avaukset tarjoavat johdolle, esimiehille, henkilöstöhallinnolle sekä kaikille ihmisten johtamisesta kiinnostuneille uusia ratkaisuja ja luovia toimintamalleja ruuhkavuosihaasteiden selättämiseksi.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: