Runotyttö etsii tähteään

Montgomery, L. M.
Nimeke: Runotyttö etsii tähteään
Alkuteos: Emily's Quest
Tekijät: Montgomery, L. M. (Kirjoittaja)
Ranta, Kaisa (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524140058
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 18.3.2025. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 18.3.2025
Hinta: 34,90 € (31,73 € alv 0 %)

Alkuteos: Emily's Quest
Kustantaja: Art House
Painos: 2025
Julkaisuvuosi: 2025
Kieli: suomi
Sivumäärä: 290
Tuoteryhmät: Tulossa
Lasten- ja nuortenkirjat
Klassikkosarja
Kirjastoluokka: N84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Emily Byrd Starr on varttunut nuoreksi aikuiseksi. Hän saavuttaa yhä enemmän menestystä kirjoittajana ja pian hän voi jo kutsua itseään kirjailijaksi. Tutut ystävät ovat mukana Emilyn elämässä, mutta mitä tapahtuu, kun ystävyyden sijalle astuu rakkaus? Kuka on Emilyn kumppani, ja onko heidän rakkautensa kestävää? Voiko läheinenkään ihminen todella ymmärtää Emilyn halua kirjoittaa?

RUNOTYTTÖ ETSII TÄHTEÄÄN on L.M. Montgomeryn rakastetun Runotyttö-trilogian viimeinen osa. Kaisa Rannan uutena suomennoksena ilmestyvä teos kertoo Emilyn aikuisuuden ensi vuosista ja hänen määrätietoisesta matkastaan kirjailijaksi. Rakkauden, ihmissuhteiden ja oman kutsumuksen yhteensovittaminen ei aina suju törmäyksittä.

L. M. Montgomery (1874-1942) oli kanadalainen kirjailija, joka tunnetaan hänen kotiseudulleen Prinssi Edwardin saarelle sijoittuvista teoksistaan. Tunnetumpia hänen teoksistaan ovat Runotyttö-sarja ja Anne Shirleystä kertova Anne-sarja (mm. Vihervaaran Anne). RUNOTYTTÖ ETSII TÄHTEÄÄN -teoksen englanninkielinen alkuteos, Emily's Quest, ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1927.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: