Riittävän hyvää kirjoittamista — Opas kouluun ja koulunjälkeiseen elämään

Pentikäinen, Johanna; Svinhufvud, Kimmo
Nimeke: Riittävän hyvää kirjoittamista — Opas kouluun ja koulunjälkeiseen elämään
Tekijät: Pentikäinen, Johanna (Kirjoittaja)
Svinhufvud, Kimmo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518848144
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,50 € (29,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 216
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Tietokirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: K38.298 Kielten ja kirjallisuuden opetusoppi
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ainekirjoitus, oppiaineet, äidinkieli, ylioppilaskirjoitukset, kirjoittaminen, prosessikirjoittaminen, kirjallinen ilmaisu, genret, kirjoitustaito, kirjakieli, luovuus, harjoitukset, historia
E-kirja, 2021
EPUB
24,00 €

Haluatko kehittää kirjoitustaitojasi, mutta et oikein tiedä, miten? Kaipaatko lisää itsevarmuutta ylioppilaskirjoitusten äidinkielen kokeeseen?

Tämä kirja on käytännönläheinen ja kannustava opas lukiolaisille, jatko-opintoihin jo ehtineille sekä äidinkielenopettajille ja muille kirjoittamista opettaville. Kirjassa lähestytään kirjoittamisen oppimista jatkumona koulussa, ylioppilaskokeessa sekä opiskelu- ja työelämässä. Siinä käydään läpi kirjoittamisen tutumpia ja tuoreempia osataitoja, kuten tekstilajin hallintaa ja oman äänen löytämistä, sekä kirjoittamista prosessina.

Kirja sisältää puheenvuoroja vastikään ylioppilaaksi valmistuneilta, opettajilta ja eri ammattien edustajilta. He kertovat, minkälaisia haasteita he ovat kokeneet kirjoittajina, ja antavat vinkkejä paineiden keskellä pärjäämiseen.

FT Johanna Pentikäinen ja FT Kimmo Svinhufvud ovat toimineet vuosia äidinkielen ylioppilaskokeen sensoreina ja kirjoittamisen opettajina yliopistossa. He ovat myös pitäneet kirjoittamiskoulutusta äidinkielenopettajille ja opettajaksi opiskeleville sekä erilaisille työyhteisöille.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: