Rakkauden (r)evoluutio — Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Niemi, Kati
Nimeke: Rakkauden (r)evoluutio — Parempi parisuhde vai erinomainen ero?
Tekijät: Niemi, Kati (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518847215
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 19.2.2019
Hinta: 19,20 € (17,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 360
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
E-kirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
Kovakantinen kirja, 2019
Lankasidos
32,00 €

Maailmaan mahtuu rajattomasti rakkaustarinoita - kaikkine käänteineen. Onnellinen parisuhde ei ole pelkkä sisun voimin sinniteltävä työjuhtien taloudellinen yhteenliittymä, saati tuskien taival, joka pitäisi kulkea yhteiseen hautaan asti hinnalla millä hyvänsä.

Rakkauden (r)evoluutio keskittyy parisuhteen elinkaaren monesti vaikeimpaan vaiheeseen: päätöksentekoon risteyskohdassa. Jatkaako yhdessä, ja mitä suhteen uusi kukoistus vaatii molemmilta? Vai olisiko kummankin hyvinvoinnin kannalta parempi erota, onnistuneesti ja onnellisesti?

Kirja tarjoaa aikansa eläneiden ajatusvirusten hakkerointiin käteviä työkaluja, elämänmakuisia rakkaus- ja erotarinoita sekä mielenkiintoisia mentaaliharjoituksia. Ne avaavat parisuhteen pohdinnan tavallisia solmukohtia ja luovat tilaa uudelle.

Kati Niemi on ratkaisukeskeisen mentaaliharjoittelun sertifioitu NLP-kouluttaja ja kansainvälisen yrityksen ison organisaation johtaja. Hän jakaa ex-puolisonsa kanssa sulassa sovussa lastensa vanhemmuuden lisäksi kotinsa, mökkinsä ja ystäväpiirin.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: