Pipolätkä — Pehmeä jääkiekkokirja

Pirinen, Janne Sakari
Nimeke: Pipolätkä — Pehmeä jääkiekkokirja
Tekijät: Pirinen, Janne Sakari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518849325
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 31.10.2022
Hinta: 28,50 € (25,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 296
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 79.37 Jääkiekko. Jääpallo
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jääkiekko, ulkoliikunta, pelit, harrastukset, harrastajat, jääkiekkoilijat, talviurheilu, joukkueurheilu, liikuntakulttuuri, urheiluhistoria
E-kirja, 2022
EPUB
16,70 €

Siinä missä jokainen keski-ikäinen brasilialainen osaa käsitellä jalkapalloa rytmikkäästi Copacabanan hiekkarannoilla, Suomessa tasavallan presidentti käy ulkojäillä pelaamassa pipolätkää.

Narratiivinen tietokirja piirtää ihmisläheisen ja kattavan kuvan kansanlajiamme jääkiekkoa ympäröivästä pelailun kulttuurista, pipolätkästä, joka on suosiostaan huolimatta lajina uhanalainen.

Tästä ”pipolätkän Kalevalasta” löytyy tietoa, muistoja, inspiroivia ajatuksia ja peliviisauksia eri sukupolvien huippupelaajilta ja aktiiviharrastajilta kaikille pipolätkän ja jääkiekon ystäville. Niille, jotka eivät tiedä pipolätkästä vielä mitään, kirja toimii sytykkeenä lähteä kokeilemaan lajia.

Janne Sakari Pirinen on helsinkiläinen tekstintuottaja, joka on työskennellyt vuosia suunnittelijana mainostoimistoissa. Pipolätkä on hänen esikoisteoksensa. Se on kirja lajista, jonka parissa hän on viettänyt mittaamattoman paljon aikaa.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: