Persia — Matkasanakirja ja kulttuuriopas

Maristo, Joonas
Nimeke: Persia — Matkasanakirja ja kulttuuriopas
Tekijät: Maristo, Joonas (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518845266
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 32,50 € (29,55 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 21551428
Kustantaja: Art House
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 363
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Oppikirjat ja sanakirjat
Kirjastoluokka: 89.831 Persian kieli
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: persian kieli, suomen kieli, matkailu, kulttuuri, islamilainen kulttuuri, kulttuurihistoria
Avainsanat: Iran, Matkailu, farsi, fraasit, islamilainen kulttuuri
Mitä on Hafezin divaanista ennustaminen? Miksi vuoden viimeisen keskiviikon vastaisena yönä Iranissa hypitään tulien yli? Entä miksi illallisen aluksi on tarjolla leivoksia?

Iran on avautumassa pitkän kauppasaarron jälkeen, ja sen kulttuuri ja maantiede ovat alkaneet kiinnostaa kauppamatkustajien lisäksi tavallisia turisteja. Matkailijoille omat haasteensa asettaa myös kieli: persia eli farsi, islamin toiseksi tärkein kieli, jota puhuu noin 110 miljoonaa ihmistä.

Persia: matkasanakirja ja kulttuuriopas on tarkoitettu suomalaisille matkailijoille ja Iranista kiinnostuneille. Se tarjoaa monipuolista tietoa Iranin kulttuurista, historiasta ja paikallisista tavoista. Lisäksi siihen on koottu runsaasti jokapäiväisessä kanssakäymisessä välttämättömiä sanoja ja fraaseja. Kaikille ilmauksille on annettu ääntämisohjeet, joten persialaisten kirjainten opettelu ei ole välttämätöntä.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: