NEO — Matkalla itsenäiseen elämään

Lindholm, Meri
Nimeke: NEO — Matkalla itsenäiseen elämään
Tekijät: Lindholm, Meri (Kirjoittaja)
Siren, Tea (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789518855319
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 22.1.2025. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 22.1.2025
Hinta: 34,90 € (31,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 3. painos, 2025
Julkaisuvuosi: 2025
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Tulossa
Lasten- ja nuortenkirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: K17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Koulutusaste: Lukio
Mitä pitää hoitaa ja hankkia, kun muuttaa ensimmäisen kerran omilleen? Kuinka huolehtia raha-asioista pitkäjänteisesti? Mistä löytyisi kiinnostava opiskelupaikka? Miten varmistaa, että elämässä on sopivassa suhteessa mielekästä tekemistä sekä lepoa ja virkistystä?

NEO: MATKALLA ITSENÄISEEN ELÄMÄÄN on kannustava työkirja omaan kotiin muuttavalle nuorelle. Teos tarjoaa uuden elämänvaiheen tueksi paljon hyödyllistä tietoa esimerkiksi rahasta, kodinhoidosta, hyvinvoinnista, kavereista ja muista ihmissuhteista, peleistä ja päihteistä sekä tulevaisuudensuunnitelmista, opiskelusta ja työstä. Mukana on herätteleviä kysymyksiä ja tehtäviä, jotka johdattavat pohtimaan aiheita konkreettisesti oman elämän ja omien arvostusten näkökulmasta.

Selkeä, helppokäyttöinen ja hauskasti kuvitettu teos on erinomainen lahja itsenäiseen elämään valmistuvalle nuorelle. Se sopii hyvin myös esimerkiksi yhteiskuntaopin tai terveystiedon tunneille sekä välineeksi nuorten kanssa tehtävään työhön sosiaali- ja terveysalalla.

Erinomaisen vastaanoton saaneen teoksen kolmas painos on uudistettu ja ajantasaistettu.

MERI LINDHOLM on lapsi- ja perhetyöhön sekä lähisuhdeväkivaltatyöhön erikoistunut sosiaalialan ammattilainen. TEA SIREN on helsinkiläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: