Miten tulla tohtoriksi — Akateemista aherrusta ja arjen valintoja

Karjalainen, Anne-Maria; Ukkonen-Mikkola, Tuulikki; Mäkelä, Tiina
Nimeke: Miten tulla tohtoriksi — Akateemista aherrusta ja arjen valintoja
Tekijät: Karjalainen, Anne-Maria (Kirjoittaja)
Ukkonen-Mikkola, Tuulikki (Kirjoittaja)
Mäkelä, Tiina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518849288
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 18.4.2023
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 159
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 38.4 Yliopistot. Korkeakoulut
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tohtorikoulutus, jatko-opiskelu, yliopistot, väitöskirjat, opinnäytteet, kirjoittaminen, tieteellinen kirjoittaminen, tutkimustyö, tieteellinen julkaisutoiminta, rahoitus, ohjaus (neuvonta ja opastus), väitöstilaisuudet, promootiot
E-kirja, 2023
EPUB
22,90 €

Tervetuloa vaiherikkaalle matkalle tohtoriksi!

Miten tulla tohtoriksi - akateemista aherrusta ja arjen valintoja kuvaa faktatietojen sekä kirjailijoiden omien ja muiden väitöskirjatutkijoiden kokemusten kautta sitä, millaista on suorittaa tohtorin tutkinto tutkijana tai muun päivätyön ohessa.

Kirja antaa konkreettisia neuvoja ja vinkkejä väitöskirjaprosessin eri vaiheisiin opintoihin hakeutumisesta väitöskirjan työstämiseen ja karonkan järjestämiseen asti. Väitöskirjan kirjoittamiseen suhtaudutaan lempeällä huumorilla sivuuttamatta tieteellisen tutkimuksen vaatimaa ponnistelua. Jatko-opinnot ovat vaativia, mutta väitökseen johtava prosessi voi olla antoisakin - väikkäristä on mahdollista selviytyä!

Kannustava ja lämminhenkinen teos purkaa tohtoriksi valmistumiseen liittyviä myyttejä, ja sen sanoma on sinä pystyt siihen.

ANNE-MARIA KARJALAINEN (VTT) työskentelee kehittämis- ja
johtamistehtävissä. Väitöskirjassaan vuonna 2021 hän tutki puolueiden eduskuntavaaliohjelmia. TUULIKKI UKKONEN-MIKKOLA (KT) työskentelee opetus- ja tutkimustehtävissä yliopiston lehtorina. Hänen väitöskirjansa vuodelta 2011 käsitteli lasten ja vanhusten vuorovaikutusta. TIINA MÄKELÄ (VTT) työskentelee toimitusjohtajana. Hänen sosiaaligerontologian väitöskirjansa vuodelta 2014 on
pitkittäistutkimus ikääntyneiden arjessa suoriutumisesta ja palvelujen käytöstä sekä niitä selittävistä tekijöistä.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: