Lupa lorvia — Kirjoitus- ja muita harjoituksia kiireen pysäyttämiseen

Haanpää, Päivi
Nimeke: Lupa lorvia — Kirjoitus- ja muita harjoituksia kiireen pysäyttämiseen
Tekijät: Haanpää, Päivi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518849363
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 12.9.2022
Hinta: 18,90 € (17,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 84
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämänhallinta, elämäntapa, laiskuus, hitaus, itsetuntemus, harjoitukset, terapeuttinen kirjoittaminen, kirjoittaminen
Onko elämässäsi aika paljon meneillään? Kaipaatko arkeesi joutilasta lorvimista?

Tämä kepeä työkirja tarjoaa kiireiselle puurtajalle keinoja arkilorvintaan ja minipysähdyksiin. Se herättelee pohtimaan omaa arkea erilaisten harjoitusten ja kysymysten avulla ja tarjoilee herätteleviä lukuvinkkejä.

Kirjassa on luovan kirjoittamisen harjoituksia: kirjoittamisen taika piilee siinä, että kynä kädessä on pakko hidastaa tahtia, pysähtyä ajattelemaan. Mutta välillä kirjoitusvälineet laitetaan sivuun ja kokeillaan ihan muita pysähdyskeinoja.

Kirja ei saa aikataulusumia katoamaan tai opeta lukijalleen uusia projektinhallintataitoja. Tavoitteena on etsiä pieniä keinoja arkipyörityksen hidastamiseen ja arjesta nauttimiseen - ja kannustaa lorvimaan luvan kanssa.

Päivi Haanpää on tamperelainen kirjailija ja sanataiteen sekatyöläinen, joka antoi itselleen 40-vuotislahjaksi omakustanteisen puolen vuoden lorvimisvapaan. Hän on kirjoittanut tästä kokemuksesta kirjan Pysähdyskoe.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: