Luen ja kirjoitan — Helppoja lukutekstejä ja kirjoitusharjoituksia maahanmuuttajille

Malka, Jarna-Maija
Nimeke: Luen ja kirjoitan — Helppoja lukutekstejä ja kirjoitusharjoituksia maahanmuuttajille
Tekijät: Malka, Jarna-Maija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518849424
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 15.4.2023 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 15.4.2023
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 130
Tuoteryhmät: Tulossa
Tietokirjallisuus
Oppikirjat ja sanakirjat
Kirjastoluokka: K88.2 Suomen kieli
Luen ja kirjoitan - helppoja lukutekstejä ja kirjoitusharjoituksia maahanmuuttajille on lukutaitoa vahvistava oppikirja aikuisille. Kirjassa on helppoja tekstejä, luetunymmärtämistehtäviä ja pieniä kirjoitusharjoituksia.

Aihealueet vastaavat kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelmaa. Tekstit ovat eurooppalaisen viitekehyksen taitotasolla A1.3-A2.2. Luen ja kirjoitan rohkaisee opiskelijaa havainnoimaan kielen rakenteita
ja ymmärtämään tekstiä. Sen avulla voi harjoitella kirjoittamaan yksinkertaisia viestejä, arkisia sähköposteja ja pieniä tekstejä omasta elämästä. Kirja vahvistaa jo opittua perussanastoa ja kielen perusrakenteita sekä tukee opis-kelijan lukutaidon kehittymistä ja tekstin tuottamista. Se sopii oppikirjaksi, lisälukemistoksi tai itsenäiseen opiskeluun. Kirja käy myös oheismateriaaliksi aikuisten maahanmuuttajien perusopetukseen.

Jarna-Maija Malka on helsinkiläinen suomi toisena kielenä
-aineenopettaja, joka on työskennellyt vuosia kotoutumiskoulutuksessa. Hän on opettanut pääasiassa hitaasti oppivia opiskelijoita, joiden lukutaito vaatii vielä harjaantumista. Tämä kirja on syntynyt teksteistä, joita hän on kirjoittanut opiskelijoilleen.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: