Kirjoita itsesi asiantuntijaksi — Opas toiminnalliseen opinnäytetyöhön

Kostamo, Pipsa; Airaksinen, Tiina; Vilkka, Hanna
Nimeke: Kirjoita itsesi asiantuntijaksi — Opas toiminnalliseen opinnäytetyöhön
Tekijät: Kostamo, Pipsa (Kirjoittaja)
Airaksinen, Tiina (Kirjoittaja)
Vilkka, Hanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518849110
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.6.2022
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 220
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
E-kirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: K38.3 Opiskelutekniikka
Koulutusaste: Korkeakoulu
Pehmeäkantinen kirja, 2022

34,90 €

Ammattikorkeakoulusta valmistuu työelämän käytäntöjä monipuolisesti kehittäviä osaajia ja asiantuntijoita. AMK- tai YAMK-opinnäytetyö onkin tärkeä kehittämisosaamisen käyntikortti työelämässä.

Tässä kirjassa paneudutaan sellaisen opinnäytetyön kirjoittamiseen, jossa yhdistetään tiedonhankintaa ja tutkivaa kirjoittamista sekä teoriaa ja käytäntöä työelämää kehittävällä tavalla.

Kirjassa keskitytään kirjoittamisessa usein haastaviksi koettuihin kohtiin: lukemisen, kirjoittamisen ja ajattelun yhteyteen, tekstin eri versioiden tuottamiseen ja palautteen merkitykseen. Lisäksi esitellään tutkivan kirjoittamisen erityispiirteitä ja sitä tukevia työkaluja ja pureudutaan kehittämisen kohteen eli työelämäkumppanin osallistamiseen.

Kirja on tarkoitettu ensisijaisesti AMK-opiskelijoille, jotka tekevät toiminnallista, tutkimukselliseen kehittämiseen perustuvaa opinnäytetyötä. Se toimii myös oppaana opinnäytetyön ohjaajille.

FM Pipsa Kostamo työskentelee Laurea-ammattikorkeakoulussa suomen kielen ja viestinnän lehtorina, FM Tiina Airaksinen Tampereen yliopiston kielikeskuksessa akateemisen kirjoittamisen yliopisto-opettajana ja VTT Hanna Vilkka yliopistonlehtorina Tampereen yliopiston kasvatustieteiden yksikössä. Heillä on laaja kokemus ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöprosesseista sekä opinnäytetöiden ohjaamisesta ja opinnäytetyöhön liittyvien valmiuksien opettamisesta.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: