Kayn kaikenmoiset keksinnöt — Kahjo mutta kiehtova opus älynväläyksistä, jotka muuttivat maailmaa

Kay, Adam
Nimeke: Kayn kaikenmoiset keksinnöt — Kahjo mutta kiehtova opus älynväläyksistä, jotka muuttivat maailmaa
Tekijät: Kay, Adam (Kirjoittaja)
Paker, Henry (Kuvittaja)
Äärelä, Ilkka (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524140034
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 18.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 18.9.2024
Hinta: 33,90 € (30,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 350
Tuoteryhmät: Tulossa
Lasten- ja nuortenkirjat
Kirjastoluokka: N84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Genre: huumori
Tiedätkö, miten sammakot liittyvät pattereihin? Entä jos vessassa käytettäisiinkin paperin sijasta saviastian paloja? Onko joku todella yrittänyt lentää nojatuolilla kuuhun?

KAYN KAIKENMOISET KEKSINNÖT on hulvattoman hauska tietokirja keksintöjen ällistyttävästä maailmasta. Teos kertoo elämää muuttaneista oivalluksista ja siitä, miten on toimittu ennen meille tuiki tavallisen asian - vaikkapa hammastahnan tai tietokoneen - syntyä. Mukana on myös hullunkurisia hölmöyksiä, sillä kaikki älynväläykset eivät toden totta ole osuneet nappiin. Mutta keksiminen, sehän on mahtavaa!

Maailman ensimmäinen tv tehtiin muuten hatturasiasta, polkupyörän lampusta, saksista ja vahasta - koeyleisö valitti, että kuva on rakeinen.

Teos on ehdolla Englannin parhaaksi lasten tietokirjaksi 2024. Tekstiä täydentää Henry Pakerin hauska piirroskuvitus. Kirja sopii varhaisnuorelle ja sen parissa viihtyy myös tottumattomampi lukija.

ADAM KAY on brittiläinen kirjailija ja entinen lääkäri, jonka kirjoja on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta. Hänen aiemmat nuorten tietokirjat, Kayn anatomia ja Kayn poppakonstit, ovat olleet menetyksiä. Kuvittaja HENRY PAKER piirteli pienenä poikana sivujen reunaan. Nyt aikuisena hän piirtää sivujen keskelle.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: