Just sopivasti ketterä — Ketterällä kehityksellä kohti parempaa elämää

Niemi, Antti; Hietaniemi, Jari
Nimeke: Just sopivasti ketterä — Ketterällä kehityksellä kohti parempaa elämää
Tekijät: Niemi, Antti (Kirjoittaja)
Hietaniemi, Jari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518848175
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 21708641
Kustantaja: Art House
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 191
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Ammatti- ja yrityskirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tietotyö, itsensä johtaminen, ajanhallinta, priorisointi, työelämä, motivaatio, palautuminen, vapaa-aika, elämänhallinta, ketterät menetelmät
E-kirja, 2020
EPUB
18,20 €

Miten fiksata henkinen ja fyysinen työympäristö sellaiseksi, että työnteko sujuu keskittyneesti ja hartiatkin pysyvät vetreinä? Miten löytää arjesta aikaa itseä inspiroivaan tekemiseen? Miten saada motivaatiota pitkäjänteisten tavoitteiden saavuttamiseen? Miten olla just sopivasti ketterä ihminen?

Just sopivasti ketterä on kiireisen tietotyöläisen opas työn ja muun elämän parempaan hallintaan. Kirja avaa bisnesmaailmasta tuttua ketterän kehityksen ajattelutapaa ja ruotii sen avulla veikeästi tietotyöläisten tyypillisiä elämänhallinnan kompastuskiviä. Se tarjoaa konkreettisia työkaluja ja nopeita korjausliikkeitä mutta herättelee myös tarkastelemaan omaa elämää syvemmin ja kauaskantoisemmin.

Antti Niemellä ja Jari Hietaniemellä on vuosien kokemus asiantuntijoiden ja johtajien valmentamisesta sekä tiimeissä toimimisesta niin julkishallinnossa kuin yksityisessä bisneksessä. Niemi kirjoittaa kirjan aiheista myös suositussa Just sopivasti -blogissaan.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: