Julkinen johtaminen

Virtanen, Petri; Stenvall, Jari
Nimeke: Julkinen johtaminen
Tekijät: Virtanen, Petri (Kirjoittaja)
Stenvall, Jari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854558
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 17.4.2019
Hinta: 46,00 € (41,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 300
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
E-kirjat
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
Kovakantinen kirja, 2019

79,00 €

Julkishallinnon johtaminen on erilaista kuin muilla yhteiskunnan sektoreilla toimivien organisaatioiden. Siinä on kyse nimenomaan julkisesta johtamisesta, yhteisen hyvän edistämisestä.

Julkinen johtaminen on kokonaisvaltainen esitys siitä, mitä julkishallinnon johtaminen on, mitä johtajat työssään kohtaavat, miten he työtään tekevät ja millaisia tietoja ja käyttöteorioita he työssään tarvitsevat.

Kirjan uudistettu laitos vastaa 2020-luvun johtajien tarpeita. Päivityksessä on otettu huomioon niin käytännön työ kuin julkishallinnon johtamisen tieteenalan kehitys. Uusia aihekokonaisuuksia ovat älykkään julkisen organisaation johtaminen ja johtajan uudistuminen.

Kirja on tarkoitettu kaikille julkishallinnon esimiehille lähiesimiesportaasta ylimpään johtoon, esimiehiksi haluaville, opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

VTT, dosentti Petri Virtanen on Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran projektijohtaja ja vastaa työssään Julkisen sektorin johtamisohjelman kokonaisuudesta. HTT Jari Stenvall on hallintotieteen professori Tampereen yliopistossa.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: