Itsensä johtajat — Just sopivasti menestystä

Hietaniemi, Jari; Niemi, Antti
Nimeke: Itsensä johtajat — Just sopivasti menestystä
Tekijät: Hietaniemi, Jari (Kirjoittaja)
Niemi, Antti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518849073
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.5.2022
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 188
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työelämä, menestyminen, itsensä johtaminen, itsetuntemus, onnellisuus, hyvä elämä, elämänhallinta, tavoitteet, tietotyö, yrittäjät, johtajuus, ketterät menetelmät
E-kirja, 2022
EPUB
19,00 €

Äänikirja, 2022
MP3
12,00 €

Menestyksen ei tarvitse tarkoittaa valtavaa palkkapussia, upeaa titteliä tai näkyvyyttä ihmisten some-feedeissä, vaan jokainen meistä voi menestyä omannäköisellään tavalla, just sopivasti.

Itsensä johtajat -kirjassa kuusi oman elämänsä tekijää jakaa inspiroivat ajatuksensa siitä, miten johtaa itseään ja omaa tekemistään kohti menestystä. Mukana ovat Valmentamon perustaja, life coach Anne Karilahti, hyvinvointialan yrittäjä Joni Jaakkola, Heltin toimitusjohtaja Timo Lappi, kirjailija ja somevaikuttaja Satu Rämö, Goforen perustaja, yritysjohtaja Timur Kärki sekä digialan yrittäjä ja stand up -koomikko Antti Akonniemi.

Kirja suhtautuu menestyksen rakentamiseen rennosti ja luovasti. Mikä esimerkiksi on ikigai, ja miten sitä voi hyödyntää? Entä miten muotoiluajattelu palvelee omannäköisen elämän suunnittelussa?

Jari Hietaniemellä ja Antti Niemellä on vuosien kokemus asiantuntijoiden ja johtajien valmentamisesta niin julkishallinnossa kuin yksityisessä bisneksessä. He ovat aiemmin kirjoittaneet yhdessä kirjan Just sopivasti ketterä.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: