Hyvinvointia työstä — Työhyvinvoinnin kehittäminen ja käytännöt

Sinokki, Marjo; Virtanen, Petri
Nimeke: Hyvinvointia työstä — Työhyvinvoinnin kehittäminen ja käytännöt
Tekijät: Sinokki, Marjo (Kirjoittaja)
Virtanen, Petri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518855180
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 14.11.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 14.11.2024
Hinta: 63,00 € (57,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 270
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
E-kirja, 2024
EPUB
44,00 €

E-kirja, 2014
EPUB
42,00 €

Mielekäs työ on tärkeä hyvinvoinnin lähde, ja työhyvinvointi ja työkyky ovat organisaatiolle arvokas kilpailutekijä, jota kannattaa kehittää tavoitteellisesti. Työelämän ja toimintaympäristön muutokset heijastuvat hyvinvointiin ja haastavat etsimään uuteen tilanteeseen sopivia käytäntöjä.

HYVINVOINTIA TYÖSTÄ tarkastelee työhyvinvointia luovia tekijöitä sekä hyvinvoinnin merkitystä yksilön, työpaikan ja yhteiskunnan kannalta. Käytännöllinen teos tarjoaa runsaasti havainnollisia esimerkkejä eri toimialojen organisaatioiden hyvistä toimintamalleista ja nostaa esiin monia viime vuosien muutoksia, kuten etä- ja hybridityön.

Teos painottaa organisaatiokulttuurin ja johtamisen merkitystä työhyvinvoinnille ja tuo näkyviin myös arkisten käytäntöjen taustalla olevan teoreettisen ajattelun.

HYVINVOINTIA TYÖSTÄ -kirjan toinen painos on kauttaaltaan uudistettu. Teos on innostava apuväline kaikille työhyvinvoinnin, työkyvyn ja henkilöstökysymysten parissa työskenteleville - esihenkilöille ja tiiminvetäjille, henkilöstön kehittäjille, työterveyshuollolle ja luottamushenkilöille. Se soveltuu hyvin myös oppikirjaksi.

LT MARJO SINOKKI on työterveyshuollon ja terveydenhuollon erikoislääkäri, eMBA, hankejohtaja Länsirannikon Työterveys Oy:ssä, tutkija Turun yliopistossa sekä tietokirjailija. VTT PETRI VIRTANEN on Competence Capital Oy:n toimitusjohtaja, Canberran yliopiston dosentti ja tietokirjailija.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: