Hevostytöt — Mikä saa ihmisen raahautumaan tallille vuodesta toiseen?

Riikonen, Marika
Nimeke: Hevostytöt — Mikä saa ihmisen raahautumaan tallille vuodesta toiseen?
Tekijät: Riikonen, Marika (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518847833
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 17.2.2020
Hinta: 18,90 € (17,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 250
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 67.41 Hevosten hoito
Kovakantinen kirja, 2020

28,50 €

Suomi on hevostyttöjen maa. Silti hevostytöistä ei ole juuri kirjoitettu tietokirjoja, toisin kuin ratsastuksesta, raveista ja hevosista itsestään. Hevostytöt esiintyvät lähinnä nuorten hevosromaaneissa.

Hevostytöt-kirja korjaa tämän epäkohdan ja nostaa parrasvaloihin kaikenikäiset ja -taustaiset hevostytöt ja -naiset. He saavat itse kertoa, mitä hevostyttöys on, miltä se tuntuu ja miten se muovaa ihmistä läpi elämän.

Kirjassa hevostyttöys ei tarkoita ikävaihetta vaan olemisen tapaa. Kun hevoshulluus iskee, tila on usein vakava ja pysyvä. Tallilla niskasta karisevat kaikki roolit ja odotukset ja muu maailma seisahtuu. Ja yhtäkkiä on kulunut viisi tuntia. Tai puoli elämää.

Marika Riikonen on tamperelainen kirjoittaja, toimittaja ja teatterintekijä. Ennen kaikkea hän on hevostyttö, jolla on ollut useita hoitohevosia ja (tähän mennessä) yksi oma. Hevostytöt on hänen ensimmäinen oma tietokirjansa. Aikaisemmin hän on toimittanut novelliantologioita, kirjoittanut spefinovelleja ja teatteritekstejä ja julkaissut yhdessä kollegansa kanssa muusikkoelämäkerran.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: