Helmarit — Naisfutiksen kivinen tie nurmelle

Paalanen, Outi; Degerlund, Toni; Lindqvist, Lasse
Nimeke: Helmarit — Naisfutiksen kivinen tie nurmelle
Tekijät: Paalanen, Outi (Kirjoittaja)
Degerlund, Toni (Kirjoittaja)
Lindqvist, Lasse (Toimittaja)
Eskola, Jussi (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789518849301
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 8.6.2022
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 244
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 79.31 Jalkapallo
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jalkapallo, naiset, jalkapalloilijat, urheilijat, maajoukkueet, valmentajat, huippu-urheilu, joukkueurheilu, henkilöhistoria, historia
Äänikirja, 2022
MP3
18,90 €

Yhdenvertaisuus on avainsana. Sen nimeen vannoo Suomen naisten jalkapallomaajoukkue Helmarit, ja sen puolesta taistelee koko naisten jalkapallomaailma.

Helmarit on kulkenut joukkueena pitkän matkan, johon on kuulunut kirveleviä tappioita ja toisaalta sensaatiomaisia loppuhetkien maalia. Matka huipentuu vuoden 2022 jalkapallon EM-kisoihin. Millainen joukkue Helmarit on, ja mihin sen menestys perustuu? Kirjassa ääneen pääsevät Helmareiden pelaajat, valmentajat ja lajiasiantuntijat.

Helmareiden tarinan lisäksi kirja johdattaa halki naisjalkapallon kuoppaisen historian. Nykyään naiset pelaavat yhä korkeammalla tasolla ammattilaisina, naisfutis on alkanut saada medianäkyvyyttä varsinkin arvokisojen aikaan ja siirtosummat ovat nousussa. Silti jalkapalloilevat naiset joutuvat edelleen taistelemaan pääsystä vihreämmille nurmille.

Kirja on syntynyt jalkapalloilija Outi Paalasen tekstien ympärille. Nykyaikaosuuksia tuoreine haastatteluineen on toteuttanut urheilutoimittaja Toni Degerlund, ja kirjan on toimittanut kirjailija Lasse Lindqvist. Valokuvat on ottanut Jussi Eskola.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: