Harjoitus tekee mestarin 2 — Suomen kielen keskitason harjoituksia maahanmuuttajille

Saunela, Marja-Liisa
Nimeke: Harjoitus tekee mestarin 2 — Suomen kielen keskitason harjoituksia maahanmuuttajille
Tekijät: Saunela, Marja-Liisa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518844702
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 5. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 229
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Oppikirjat ja sanakirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: K88.2 Suomen kieli
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: suomen kieli
Harjoitus tekee mestarin 2: suomen kielen keskitason harjoituksia maahanmuuttajille on laadittu aikuisille kielenoppijoille, jotka hallitsevat jo suomen kielen perusteet. Kirjassa käydään läpi lauseiden muodostamista ja yhdistämistä ja paneudutaan moniin erityisesti kirjoitetulle kielelle ominaisiin rakenteisiin, joita esiintyy esimerkiksi sanomalehtiteksteissä.

Mukana on runsaasti monipuolisia rakenteiden muodostusta ja käyttöä harjoittavia tehtäviä, joiden avulla oppija voi edetä kirjoitetun kielen vaativimpien rakenteiden hallintaan. Pääpaino on lauseopin kysymyksissä, mutta harjoitukset tukevat myös sanavaraston kertaamista ja laajentamista.

Harjoitus tekee mestarin 2 soveltuu erinomaisesti yleisten kielitutkintojen keskitason kokeeseen valmentautuville, ja sitä voi käyttää minkä tahansa oppikirjan ohessa. Tehtävien rakenne mahdollistaa itsenäisen työskentelyn, joten harjoitukset toimivat hyvin myös etä- ja itseopiskelumateriaalina.

*****
Harjoitus tekee mestarin -sarjan tehtävien ratkaisut on koottu erilliseen tiedostoon. Lataa ilmainen aineisto kohdasta ”lukunäyte”.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: