Harjoitus tekee mestarin 1 — Suomen kielen perusharjoituksia maahanmuuttajille

Saunela, Marja-Liisa
Nimeke: Harjoitus tekee mestarin 1 — Suomen kielen perusharjoituksia maahanmuuttajille
Tekijät: Saunela, Marja-Liisa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518844764
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 21589570
Kustantaja: Art House
Painos: 8. painos, 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 299
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Oppikirjat ja sanakirjat
Kirjastoluokka: K88.2 Suomen kieli
Koulutusaste: Aikuiskoulutus
Harjoitus tekee mestarin 1-2 on tarkoitettu suomen kielen perusteet hallitseville aikuisille maahanmuuttajille, jotka tavoittelevat kertaamisen avulla saavutettavaa vankkaa kieliopillista perustaa.

Kirjassa on runsaasti monipuolisia suomen kielen muotojen ja rakenteiden muodostusta ja käyttöä harjoittavia tehtäviä, joiden avulla opiskelija voi edetä perusrakenteiden kertaamisesta aina kirjoitetun kielen vaativimpiin rakenteisiin saakka. Kirja soveltuu käytettäväksi minkä tahansa oppikirjan ohessa. Kulloiseenkin tehtäväkokonaisuuteen liittyy lyhyt teoriaosuus. Suuri osa tehtävistä on laadittu sellaiseen muotoon, että niiden suorittaminen edellyttää luetun ymmärtämistä, ja täten harjoituksilla on myös sanavarastoa kertaava funktio.

Tehtävätyyppien toistuva rakenne mahdollistaa itsenäisen työskentelyn, joten harjoitukset sopivat hyvin etäopiskelumateriaaliksi. Kirja soveltuu erinomaisesti yleisten kielitutkintojen keskitason kokeeseen valmentautuville oppijoille.

Tässä harjoituskirjasarjan ensimmäisen osan tehtävissä kerrataan jo perusopinnoista tuttuja, mutta usein vielä keskitason alkuvaiheessakin ongelmia tuottavia perusrakenteita, joiden sujuva käyttö vaatii opiskelijalta runsaasti toistoa.

*****
Harjoitus tekee mestarin -sarjan tehtävien ratkaisut on koottu erilliseen tiedostoon. Lataa ilmainen aineisto kohdasta ”lukunäyte”.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: