Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot

Pekkala, Elise; Pohjonen, Mika; Huikko, Katariina; Ukkola, Markus
Nimeke: Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot
Tekijät: Pekkala, Elise (Kirjoittaja)
Pohjonen, Mika (Kirjoittaja)
Huikko, Katariina (Kirjoittaja)
Ukkola, Markus (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854831
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 138,00 € (125,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 12. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 926
Tuoteryhmät: Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 36.5 Julkinen talous. Finanssioppi
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: julkiset hankinnat, kilpailuttaminen, tarjouskilpailu, julkinen sektori, hankinta, sopimukset, menettelyt, asiakirjat, ilmoitukset (tiedonannot), muutoksenhaku, oikeudellinen sääntely, lainsäädäntö, laki julkisista hankinnoista, EU-oikeus
E-kirja, 2022
EPUB, Uudistettu tai tarkistettu painos
81,90 €

Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot on keskeisin ja kattavin julkisista hankinnoista laadittu teos. Siinä selvitetään havainnollisesti ja kokonaisvaltaisesti hankintalain sisältö ja sen tärkeimmät tulkinnat.

Kirjan yhdeksännessä, uudistetussa laitoksessa huomioidaan hankintalain vuoden 2021 muutokset, jotka koskevat muun muassa puitejärjestelyjä ja dynaamista hankintajärjestelmää. Mukana on myös uutta oikeuskäytäntöä, ja liitteenä on ajantasainen laki.

Kirja on välttämätön opas kaikille julkisen alan hankinnoista vastaaville. Se soveltuu hyvin myös käsikirjaksi yrityksille, jotka haluavat osallistua julkisista hankinnoista järjestettäviin tarjouskilpailuihin.

Teoksen kirjoittajat Elise Pekkala, Mika Pohjonen, Katariina Huikko ja Markus Ukkola ovat hankintalainsäädännön huippuasiantuntijoita. He osallistuivat muun muassa uuden hankintalain valmisteluun.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: