Calypso

Sedaris, David; Behl, Riina; Niemi, Anssi
Nimeke: Calypso
Alkuteos: Calypso
Tekijät: Sedaris, David (Kirjoittaja)
Behl, Riina (Kääntäjä)
Niemi, Anssi (Lukija)
Tuotetunnus: 9789518848649
Tuotemuoto: Ladattava äänikirja
Saatavuus: Tulossa 15.10.2021
Ilmestymispäivä: 15.10.2021
Hinta: 12,00 € (10,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 240
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Kovakantinen kirja, 2021

26,90 €

E-kirja, 2021
EPUB
12,00 €

"Hauskin elossa oleva ihminen." - Time Out New York

David Sedaris on Amerikan parhaiten myyviä huumorikirjailijoita, joka on tullut tunnetuksi omaelämäkerrallisista, hilpeän ihmisvihaisista tarinoistaan. Calypso on Sedarisin kymmenes kokoelma, ensimmäinen suomeksi.

Sedarisilla on verraton kyky yllättää lukija hauskoilla ja hämmentävillä huomioilla arjen absurdiudesta. Calypsossa Sedaris ostaa rantatalon Pohjois-Carolinasta, innostuu roskien keräämisestä Englannin päättymättömiltä tienvarsilta, tarkkailee ällöttäviä ja aggressiivia näykkijäkilpikonnia ja shoppailee hillittömästi Tokiossa.

Sedaris käsittelee arkisia aiheita - keski-ikäisyyttä, aikuisten sisarusten välejä, kuoleman lähestymistä - rehellisesti ja viihdyttävästi. Hän tökkii häpeilemättä sitä, mitä kaunistelevat kiertoilmaukset ja poliittinen korrektius yrittävät peittää: ihmiselämän perimmäistä outoutta.

David Sedaris on huikean ansioitunut yhdysvaltalainen kirjailija, radiotoimittaja ja esiintyjä, joka asuu nykyisin Englannissa. Hänen kirjojaan on myyty yli 16 miljoonaa kappaletta, ja niitä on käännetty 32 kielelle. Useasti palkittu Sedaris on valittu muun muassa Time-lehden vuoden humoristiksi, ja hän on ollut äänikirjoillaan viidesti ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi. Hän kuuluu arvostettuun Yhdysvaltain taide- ja kirjallisuusakatemiaan, jonka jäsenet valitaan eliniäksi. Hän avustaa säännöllisesti New Yorkerissa ja BBC Radio 4:ssä.

Calypso pääsi ilmestymisvuonnaan New York Timesin vuoden tärkeimpien kirjojen listalle ja oli Washington Postin vuoden paras kirja.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: