Viimeinen valtakunta

Sanderson, Brandon
Nimeke: Viimeinen valtakunta
Tekijät: Sanderson, Brandon (Kirjoittaja)
Kivimäki, Mika (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518875621
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 26.5.2017
Hinta: 18,00 € (16,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Jalava
Sarja: Usvasyntyinen 1
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 672
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Maailma, jossa pahuus on vienyt voiton. Veijarikonnien joukkio, joka suunnittelee mahdotonta. Nuori tyttö, jolla saattaa olla usvasyntyisen voimat.

Tuhat vuotta sitten Viimeisessä valtakunnassa käytiin ankara taistelu pahan ja hyvän välillä. Nyt jäljellä on vain pölyn ja sumun peittämää joutomaata, jonka asukkaita kuolematon hallitsija ohjaa raudanlujalla otteellaan. Vaikka jokainen vastarinnan kipinä on tukahdutettu, toivo lepattaa vieläkin pienenä liekkinä. Salaperäisen, usvasyntyisen Kelsierin johtama varasjoukkio on kehittelemässä häkellyttävää, tuhoon tuomitulta vaikuttavaa suunnitelmaa pahuuden vallan kukistamiseksi, ja nuori katujen kasvatti Vin tempautuu puolivahingossa hankkeeseen mukaan. Onko toisenlainen tulevaisuus sittenkin mahdollinen vuosituhannen sorron jälkeen?

Viimeinen valtakunta on ensimmäinen osa Usvasyntyinen (Mistborn) -trilogiasta, joka on saanut innostuneen vastaanoton ja useita jatko-osia. Palkitun fantasiakirjailija Brandon Sandersonin kirjoja on käännetty yli 25 kielelle, ja ne ovat nousseet toistuvasti New York Timesin bestsellerlistalle.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: