Työmotivaatio — Innostusta, laatua ja tuottavuutta

Sinokki, Marjo
Nimeke: Työmotivaatio — Innostusta, laatua ja tuottavuutta
Tekijät: Sinokki, Marjo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854053
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 64,50 € (58,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 316
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työmotivaatio, työhyvinvointi, edistäminen, motivaatio, työ, työyhteisöt, johtaminen, työelämä, muutos
E-kirja, 2016
EPUB
44,50 €

Työmotivaatio synnyttää työhyvinvointia ja parantaa työn laatua. Sen vaikutukset tehokkuuteen ja tuottavuuteen ovat kiistattomat.

Työmotivaatio on ensimmäinen suomenkielinen kokonaisvaltainen esitys aiheestaan. Kirjassa käsitellään työmotivaatioteoriat ja -käytännöt havainnollisesti sekä paneudutaan työmotivaation merkitykseen yksilön, työyhteisön ja yhteiskunnan kannalta. Aiheena ovat myös työelämässä ja johtamisessa tapahtuneet muutokset sekä se, mitä työyhteisö, organisaation johto ja työntekijä itse voivat tehdä työmotivaation ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Kirja on konkreettinen apuväline kaikille työmotivaation, työhyvinvoinnin ja työ-suojelun parissa työskenteleville - esimiehille, henkilöstöhallinnolle, työterveyshuollolle ja luottamusmiehille. Se on hyödyllistä luet tavaa myös johtajille julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä valtionhallinnossa. Se soveltuu oppikirjaksi yhteiskunta-, hallinto-, käyttäytymis- ja lääke tieteen aloilla.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: