NEO — Matkalla itsenäiseen elämään

Lindholm, Meri
Nimeke: NEO — Matkalla itsenäiseen elämään
Tekijät: Lindholm, Meri (Kirjoittaja)
Siren, Tea (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789518854695
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 191
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Oppikirjat ja sanakirjat
Uutuudet
Kirjastoluokka: K17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Koulutusaste: Lukio
Ikäsuositus: 16
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, nuoret, nuoret aikuiset, kotoamuutto, itsenäistyminen (psykologia), asuminen, rahankäyttö, fyysinen hyvinvointi, henkinen hyvinvointi, ihmissuhteet, seksuaalisuus, tulevaisuudenodotukset
NEO: Matkalla itsenäiseen elämään on täytettävä työkirja omaan kotiin muuttamiseen valmistautuvalle nuorelle. Kirja sisältää herätteleviä kysymyksiä ja tehtäviä esimerkiksi rahasta, kodinhoidosta, hyvinvoinnista, kavereista ja muista ihmissuhteista, peleistä ja päihteistä sekä tulevaisuudensuunnitelmista, opiskelusta ja työstä.

Kirja toimii tukena uudessa ja jännittävässä nivelvaiheessa, jossa nuori muuttaa omilleen. Kirja on selkeä ja helppokäyttöinen. Sitä voi käyttää myös apuvälineenä sosiaali- ja terveysalalla nuorten kanssa tehtävässä työssä tai vaikkapa yhteiskuntaopin tai terveystiedon tunneilla.

Raikkaasti kuvitettu kirja on erinomainen lahja itsenäiseen elämään valmistautuvalle nuorelle, esimerkiksi ylioppilaalle.

Meri Lindholm on lapsi- ja perhetyöhön sekä lähisuhdeväkivaltatyöhön erikoistunut sosiaalialan ammattilainen. Tea Siren on helsinkiläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: